TEFAL Strecurătoare Tefal Comfort K1293614

Strecurătoare Tefal Comfort K1293614 Ustensile de bucătărie de înaltă calitate și rezistente la temperaturi ridicate pentru sesiuni de gătit ușoare în fiecare zi.

Strecurătoarea Tefal Comfort este perfectă pentru orice bucătărie datorită mânerelor și a bazei aderente pentru o stabilitate sporită. Descoperă noua gamă de ustensile de bucătărie concepute special pentru sesiuni de gătit fără stres.

Ustensile de bucătărie de înaltă calitate și rezistente la temperaturi ridicate pentru sesiuni de gătit ușoare în fiecare zi

Bucură-te de sesiuni de gătit fără griji datorită gamei de ustensile de bucătărie și accesorii concepute pentru confort sporit în utilizare.

Strecurătoarea Tefal Comfort este perfectă pentru orice bucătărie datorită mânerelor și a bazei aderente ce oferă o stabilitate sporită.

Priza ideală: designul ergonomic asigură o priză confortabilă pentru o utilizare ușoară zi de zi.

 

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Bază înălțată

  Stabilitate și igienă sporită datorită bazei înălțate.

 • Mânere confortabile

  Designul ergonomic oferă o priză confortabilă pentru o utilizare ușoară în fiecare zi.

 • Rezultate de top

  Ideală pentru utilizarea de zi cu zi.

 • Ușor de utilizat

  Ideală pentru utilizarea de zi cu zi.

Caracteristici
Materialul părții active PLASTIC PP  
Culoarea părții active WHITE  
Material mâner PLASTIC+TPR  
Culoare mâner GREY  
Familie STRAINER  

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Utilizați un burete abraziv din plastic, antiaderent, apă caldă și lichid de spălat vasele. Pentru vasele de gătit din oțel inoxidabil, vă recomandăm agenți de curățare speciali pentru oțel inoxidabil.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.