TEFAL Robot de bucătărie Wizzo QB307538

Robot de bucătărie Wizzo QB307538 Ajutorul tău în bucătărie

Robotul de bucătărie Wizzo îți va simplifica viața în bucătărie! Cu ajutorul setului pentru patiserie ce include telul cu tehnologie patentată Flex Whisk succesul este garantat. De acum  prepararea de biscuiții, pizza, prăjiruri sau torturi nu va mai reprezenta un secret pentru tine! Rețetele pe care ti-ai dorit mereu să le prepari dar nu ai îndrăznit niciodată vor deveni floare la ureche. Datorită deschiderii frontale și a poziționării butoanelor, nu va mai fi nevoie să cauți comenzile împrejurul aparatului. Datorită designului său inteligent robotul de bucătărie Wizzo se potrivește perfect în orice bucătărie.

Nu există limite cu robotul de bucătărie Wizzo!

Adevăratul talent stă în capacitatea de a lucra în echipă. Crește-ți potențialul în bucătărie cu ajutorul robotului de bucătărie Wizzo, special proiectat pentru a-ți simplifica viața.

Puternic şi versatil, Wizzo este partenerul ideal în bucătărie pentru a prepara deserturile preferate în fiecare zi: fursecuri, mousse de ciocolată, brioşe...Simplifică-ți viaţa cu stil!

Cu un design special conceput, telul Flex ajunge cu uşurinţă până la baza bolului, astfel încât toate ingredientele sunt rapid amestecate şi capătă o textură fină şi pufoasă.

Rotaţia planetară asigură rezultate rapide şi texturi fine și omogene.

Poți prepara până la 40 de brioșe sau chiar 3 aluaturi mari de pizza datorită bolului cu o capacitate de 4 L.

Frământă, amestecă şi bate cu setul de ustensile de patiserie perfecte pentru utilizare zilnică: cârlig de frământat pentru aluaturi grele, mixer, tel Flex.

Robot de bucătărie TEFAL Wizzo QB307538, 700 W, capacitate bol 4 L, set patiserie, blender, răzătoare, mașină de tocat carne

Pentru mai multe idei de preparate delicioase accesează cartea de rețete.

 

Caracteristici esenţiale
 • Ajutorul tău în bucătărie

  Adevăratul talent stă în capacitatea de a lucra în echipă. Crește-ți potențialul în bucătărie cu ajutorul robotului de bucătărie Wizzo, special proiectat pentru a-ți simplifica viața. Odată ce vei începe să-l folosești nu vei renunța la el niciodată!

 • Tehnologia Flex Whisk

  Graţie tehnologiei Flex încorporate în tel şi formei speciale, cu Wizzo poţi bate albuşuri foarte pufoase şi aerate, chiar pornind de la 1 ou.

 • Ușor de folosit și depozitat

  Posibilitate de utilizare frontală a robotului face ca Wizzo să fie ușor de manevrat și datorită designului său inteligent produsul de potrivește perfect în orice bucătărie.

 • Rezultate optime de mixare

  Datorită mișcarii planetare, accesoriile pentru patiserie și telul acoperă toată suprafața bolului pentru rezultate de mixare omogene.

 • Set pentru patiserie:

  • tel cu o tehnologie patentată Flex Wisk pentru preparate ușoare;
  • accesoriu din plastic pentru aluaturi pentru patiserie;
  • cârlig din inox pentru aluaturi dense.

   

   

 • Bol din inox cu design elegant

  Wizzo este prevăzut cu un bol din inox cu o capacitate de 4 L cu protecție împotriva stropilor, perfect pentru a găti pentru întreaga familie. Poți prepara până la 40 de brioșe sau 3 pizza (cu un diametru de 28 cm, cu blat gros) pentru a-ți încânta familia și prietenii.
   

 • Rapid și puternic

  Cu o putere de 700 W și 4 trepte de viteză + funcție turbo obții rezultate perfecte de mixare, personalizate în funcție de preparatul ales.

 • Opțiuni multiple

  Compatibil cu 4 accesorii (blender, tocător, mașină de tocat carne, accesorii pentru feliere/radere) robotul de bucătărie Wizzo poate întruni toate nevoile familiei tale.

 • Carte de rețete

  Aceasta este disponibilă pe site-ul Tefal și oferă 25 de rețete delicioase, de la gustări zilnice la deserturi savuroase.

 • Blender - 1 L

  Cu acesta poți prepara supe calde sau reci, smoothie-uri delicioase și chiar aluaturi de clătite.

 • Accesoriu tip mașină de tocat carne

  Acesta include 2 site din oțel inoxidabil pentru o tocare medie sau grosieră a cărnii.

 • Accesorii pentru radere/feliere

  Wizzo vine la pachet cu 3 accesorii din inox detașabile pentru feliere sau radere direct în bol.

Caracteristici
Putere 700  W
Funcție Pulse    
Număr de funcții 6  
Tipuri de funcții Mixare, blenduire, batere, (creme/frișcă), frământare, răzuire, feliere, tocare carne  
Mișcare planetară    
Compact    
Capacitate aluat de pâine 0,8  kg
Capacitate aluat de prăjituri 2,7  kg
Capacitatea totală a vasului 4  L
Materialul vasului Oţel inoxidabil  
Blender DA  
Capacitatea totală a blenderului 1  L
Materialul blenderului Plastic  
Răzătoare / feliator    
Funcții de mărunțire și feliere Răzuire fină/grosieră și feliere  
Mixer DA  
Cârlig pentru aluat DA  
Tel DA  
Mașină de tocat carne    
Vas suplimentar NU  
Accesorii opţionale    

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.