Tocător Moulinette Compact MB300138

Moulinette Compact MB3001 Tocător compact, uşor de utilizat care oferă rezultate deosebite.
  • Ideal pentru tocarea usturoiului, a cepei şi a verdeţurilor sau pentru prepararea piureurilor de fructe, a hranei pentru bebeluşi etc.
  • Cablu de alimentare uşor de depozitat şi capac de protecţie pentru amestecarea preparatelor semilichide.

Moulinette Compact, tocătorul ideal pentru cantităţi mici de ingrediente!

Vă prezentăm Moulinette Compact, un tocător compact foarte uşor de utilizat. Vasul transparent este uşor de poziţionat şi de fixat, astfel încât puteţi tăia orice într-o clipă!

Uşor de utilizat şi practic:

  • Practic: datorită vasului transparent pentru măsurat, puteţi utiliza întotdeauna cantităţile corespunzătoare şi puteţi supraveghea dozajul ingredientelor.
  • Vas etanş: excelent pentru prepararea sosurilor precum guacamole, pesto şi multe altele.
  • Practic: este prevăzut cu un spaţiu pentru depozitarea cablului de alimentare.
  • Putere de 270 W: taie orice într-o clipă.Caracteristici esenţiale
  • Tăiaţi printr-o simplă apăsare

  • Lame din oţel inoxidabil rezistente

  • Capac de protecţie pentru amestecarea preparatelor semilichide

Caracteristici
Putere 270  W
Trepte de viteză 1  
Număr de lame 1  
Tipul de palete Oțel inoxidabil  
Capacitatea vasului (l) 0,25  L
Capacitatea vasului (kg) 0,2  kg
Materialul vasului Plastic  
Depozitare cablu    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Culoare Alb  

Întrebări frecvente
Este normal ca o cantitate mică de alimente să rămână netocată/nefeliată/nerăzuită, pentru ca dispozitivul de împingere a alimentelor să nu se zgârie de cuţitele ascuţite ale conului/casetei.
Unele alimente nu sunt adecvate pentru tocare/feliere/răzuire. Asiguraţi-vă că utilizaţi conul/caseta corectă pentru alimentele pe care încercaţi să le preparaţi şi că alimentele sunt poziţionate corect mai întâi în tubul de alimentare înainte de feliere/răzuire/tocare. De asemenea, ingredientele pe care le utilizaţi trebuie să fie tari şi proaspete pentru a obţine rezultate satisfăcătoare şi pentru a evita acumularea alimentelor în suport (informaţiile vor depinde de modelul de produs).
Dacă pe pereţii vasului rămân lipite bucăţi de alimente (şuncă, ceapă etc.), opriţi aparatul, scoateţi-l din priză, îndepărtaţi bucăţile cu ajutorul unei spatule şi redistribuiţi-le în vas. Puneţi din nou aparatul în priză şi efectuaţi 2 sau 3 impulsuri suplimentare. Nu introduceţi NICIODATĂ degetele sau mâinile în vas sau în apropierea cuţitului.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.