TEFAL Carafă Soft Grip K3041214

Carafă Soft Grip K3041214 Carafa ideală pentru o utilizare zilnică
Tefal Soft Grip este carafa ideală pentru o utilizare zilnică ce te va ajuta să depozitezi băuturile tale calde sau reci pentru o perioadă îndelungată.

Referinţă: K3041214

Tefal Soft Grip este carafa ideală pentru o utilizare zilnică ce te va ajuta să depozitezi băuturile tale calde sau reci pentru o perioadă îndelungată

Carafa Tefal Soft Grip confecționată din inox se va potrivi perfect în locuința ta doarită celor 4 culori diferite.

Aceasta va putea fi folosită pentru orice ocazie datorită designului elegant și a formei subțiri.

De asemenea, este ușor de utilizat, oferind o priză confortabilă, carafa fiind ușor de utilizat chiar și cu o singură mână.

Tefal Soft Grip este 100% sigură împotriva scurgerilor.

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Design modern, utilizare confortabilă și conservare optimă

  Carafa Tefal Soft Grip confecționată din inox se va potrivi perfect în locuința ta doarită celor 4 culori diferite. Aceasta va putea fi folosită pentru orice ocazie datorită designului elegant și a formei subțiri. De asemenea, este ușor de utilizat, oferind o priză confortabilă, carafa fiind ușor de utilizat chiar și cu o singură mână. Tefal Soft Grip este 100% sigură împotriva scurgerilor.

 • Ușor de utilizat

  Mânerul confecționat din materiale moi oferă o priză perfectă și permite dozarea perfectă a băuturilor. Carafa poate fi utilizată chiar și cu o singură mână și este 100% sigură împotriva scurgerilor datorită orificiului de servire cu închidere inteligentă.

 • Design robust

  Design modern și subțire ce permite o depozitare ușoară. De asemenea, carafa este disponibilă în următoarele culori: verde, roz, violet și negru.

 • Conservarea perfectă

  Peretele confecționat din inox de înaltă calitate oferă o conservare perfectă de până la 12 ore pentru băuturile calde și 24 pentru cele reci.

 • Calitate Premium

  Carafa Tefal Soft Grip dispune de un design robust datorită peretelui dublu din inox.

 • default

  Garanție

  Tefal Soft Grip dispune de o garanție de 5 ani.

 • Capacitate

  Bucură-te de băuturile tale preferate datorită capacității de 1.5 L.

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.