TEFAL Carafă Soft Grip K3041114

Carafă Soft Grip K3041114 Carafa ideală pentru o utilizare zilnică
Tefal Soft Grip este carafa ideală pentru o utilizare zilnică ce te va ajuta să depozitezi băuturile tale calde sau reci pentru o perioadă îndelungată.

Tefal Soft Grip este carafa ideală pentru o utilizare zilnică ce te va ajuta să depozitezi băuturile tale calde sau reci pentru o perioadă îndelungată

Carafa Tefal Soft Grip confecționată din inox se va potrivi perfect în locuința ta doarită celor 4 culori diferite.

Aceasta va putea fi folosită pentru orice ocazie datorită designului elegant și a formei subțiri.

De asemenea, este ușor de utilizat, oferind o priză confortabilă, carafa fiind ușor de utilizat chiar și cu o singură mână.

Tefal Soft Grip este 100% sigură împotriva scurgerilor.

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Design modern, utilizare confortabilă și conservare optimă

  Carafa Tefal Soft Grip confecționată din inox se va potrivi perfect în locuința ta doarită celor 4 culori diferite. Aceasta va putea fi folosită pentru orice ocazie datorită designului elegant și a formei subțiri. De asemenea, este ușor de utilizat, oferind o priză confortabilă, carafa fiind ușor de utilizat chiar și cu o singură mână. Tefal Soft Grip este 100% sigură împotriva scurgerilor.

 • Ușor de utilizat

  Mânerul confecționat din materiale moi oferă o priză perfectă și permite dozarea perfectă a băuturilor. Carafa poate fi utilizată chiar și cu o singură mână și este 100% sigură împotriva scurgerilor datorită orificiului de servire cu închidere inteligentă.

 • Design robust

  Design modern și subțire ce permite o depozitare ușoară. De asemenea, carafa este disponibilă în următoarele culori: verde, roz, violet și negru.

 • Conservarea perfectă

  Peretele confecționat din inox de înaltă calitate oferă o conservare perfectă de până la 12 ore pentru băuturile calde și 24 pentru cele reci.

 • Calitate Premium

  Carafa Tefal Soft Grip dispune de un design robust datorită peretelui dublu din inox.

 • default

  Garanție

  Tefal Soft Grip dispune de o garanție de 5 ani.

 • Capacitate

  Bucură-te de băuturile tale preferate datorită capacității de 1 L.

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.