TEFAL Avante 3 în 1

Avante 3 în 1 Avante 3 în 1

Referinţă: SW605833

Sandwich-uri, vafe si grătar, le puteţi realiza pe toate cu un singur aparat!

Cu Avante 3 în 1 puteţi de acum să preparaţi vafe, sandwich-uri si grătar cu un singur produs, datorită celor 3 plăci detaşabile.
  • Uşor de utilizat datorită indicatorului său luminos, acest aparat pentru preparat sandwich-uri este şi uşor de curăţat datorită plăcilor sale cu înveliş antiaderent, compatibile cu maşina de spălat vase.
  • Depozitarea pe verticală a aparatului şi depozitarea cablului transformă aparatul într-un produs perfect: mic şi practic, devine uşor de păstrat şi de depozitat în bucătăria dumneavoastră.
  • Practic şi uşor de utilizat, descoperiţi simplitatea şi distracţia de a prepara vafe sandwich-uri şi grătar cu Avante 3 în 1.
Caracteristici esenţiale
Caracteristici
Culoare Negru/inox  
Plăci detașabile    
Număr de plăci 3  
Funcții Sandwich-uri / vafe  
Înveliș antiaderent DA  
Sistem de blocare    
Indicator luminos    
Buton pornire/oprire    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Compatibil cu mașina de spălat vase - detalii Numai plăcile  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.