TEFAL Accesoriu pentru decojit legume Tefal Comfort K1298114

Accesoriu pentru decojit legume Tefal Comfort K1298114 Ustensile de bucătărie de înaltă calitate și rezistente la temperaturi ridicate pentru sesiuni de gătit ușoare în fiecare zi.

Accesoriul pentru decojit legume Tefal Fresh Kitchen oferă priza perfectă datorită mânerului ergonomic și o curățare ușoară a legumelor. Descoperă noua gamă de ustensile de bucătărie concepute special pentru sesiuni de gătit fără stres.

Ustensile de bucătărie de înaltă calitate și rezistente la temperaturi ridicate pentru sesiuni de gătit ușoare în fiecare zi

Bucură-te de sesiuni de gătit fără griji datorită gamei de ustensile de bucătărie și accesorii concepute pentru confort sporit în utilizare.

Accesoriul pentru decojit legume Tefal Fresh Kitchen oferă priza ideală pentru o curățare eficientă și un orificiu pentru îndepărtarea imperfecțiunilor legumelor.

 • Priza ideală: designul ergonomic asigură o priză confortabilă pentru o utilizare ușoară zi de zi.

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Orificiu pentru îndepărtarea imperfecțiunilor legumelor

  Acesta oferă posibilitatea de a îndepărta cu ușurință imperfecțiunile legumelor.

 • Mâner ergonomic

  Acesta oferă o priză confortabilă pentru utilizare ușoară și intuitivă în fiecare zi.

 • Design ambidextru

  Datorită lamei cu 2 tăișuri, accesoriul pentru decojit legume poate fi folosit atât cu mâna stângă, cât și cu mâna dreaptă.

 • Ușor de utilizat

  Ideal pentru utilizarea de zi cu zi datorită mânerului ergonomic și a orificiului pentru îndepărtarea imperfecțiunilor legumelor.

Caracteristici
Materialul părții active SSTEEL/PLASTIC  
Culoarea părții active STAINLESS STEEL  
Material mâner PLASTIC+TPR  
Culoare mâner BLACK/GREY  
Familie VEGETABLES PEELER  

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Utilizați un burete abraziv din plastic, antiaderent, apă caldă și lichid de spălat vasele. Pentru vasele de gătit din oțel inoxidabil, vă recomandăm agenți de curățare speciali pentru oțel inoxidabil.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.