TEFAL Accesoriu pentru decojit legume în formă de Y Tefal Comfort K1291814

Accesoriu pentru decojit legume în formă de Y Tefal Comfort K1291814 Ustensile de bucătărie de înaltă calitate și rezistente la temperaturi ridicate pentru sesiuni de gătit ușoare în fiecare zi.

Accesoriul pentru decojit în formă de Y oferă priza ideală și o curățare ușoară pentru toate fructele și legumele tale preferate. Descoperă noua gamă de ustensile de bucătărie concepute special pentru sesiuni de gătit fără stres.

Ustensile de bucătărie de înaltă calitate și rezistente la temperaturi ridicate pentru sesiuni de gătit ușoare în fiecare zi

Bucură-te de sesiuni de gătit fără griji datorită gamei de ustensile de bucătărie și accesorii concepute pentru confort sporit în utilizare.

Accesoriul penrtu decojit în formă de Y oferă priza ideală pentru curățare ușoară pentru o varietate de fructe și legume.

Nu în ultimul rând, acesta beneficiază de un orificiu pentru îndepărtarea imperfecțiunilor legumelor și, de asemenea, un set de lame din inox.

 • Priza ideală: designul ergonomic asigură o priză confortabilă pentru o utilizare ușoară zi de zi.

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Lame rezistente din oțel inoxidabil 

  Bucură-te de rezultate perfecte și o durată de viață prelungită a accesoriului datorită lamelor din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

 • Mâner ergonomic

  Acesta oferă o priză confortabilă pentru utilizare ușoară și intuitivă în fiecare zi.

 • Design ambidextru

  Datorită lamei cu 2 tăișuri, accesoriul pentru decojit legume poate fi folosit atât cu mâna stângă, cât și cu mâna dreaptă.

 • Compatibilitate cu mașina de spălat vase

Caracteristici
Materialul părții active SSTEEL/PLASTIC  
Culoarea părții active STAINLESS STEEL  
Material mâner PLASTIC+TPR  
Culoare mâner BLACK/GREY  
Tip SHAPE Y  
Familie PEELER  

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Utilizați un burete abraziv din plastic, antiaderent, apă caldă și lichid de spălat vasele. Pentru vasele de gătit din oțel inoxidabil, vă recomandăm agenți de curățare speciali pentru oțel inoxidabil.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.