Vită persană cu ierburi

Vită persană cu ierburi

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 300 g de carne de vită tăiată în cuburi mici (spată sau fâșii mici)
  • 125 g de fasole roșie uscată (hidratată 12 ore)
  • 1/2 cepe, curățate, tăiate felii subțiri
  • 50 g spanac proaspăt, spălat și mărunțit
  • 1 pahare de pătrunjel, spălat și tocat
  • 1/2 pahare de coriandru proaspăt, spălat și mărunțit
  • 1 lămâi uscate (sau lămâi uscate tăiate sferturi)- opțional
  • 1 linguriță de turmeric măcinat
  • 200 ml de apă
  • 1 lingură de ulei

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Adaugă ceapa și călește până devine translucidă. Adaugă turmericul. Amestecă și gătește timp de 1 minut.

Adaugă restul ingredientelor. Asezonează cu sare și piper. Amestecă bine.

Timp de gătire: 30 de minute

Servește cu orez.