Vițel umplut cu rădăcinoase

Vițel umplut cu rădăcinoase

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 350 g de carne de vițel (spată sau file rotund) cu o incizie într-o parte pentru împănat
  • 140 g de napi suedezi, curățați și tăiați în bucăți de 2 cm
  • 140 g anghinare, curățată și tăiată în bucăți de 2 cm
  • 140 g de păstârnac, curățat și tăiat în bastonașe de 2 cm
  • 100 ml de supă de vită
  • 50 g de ciuperci champignon, spălate și feliate subțire
  • 20 g de ou
  • 1 linguriță de coniac
  • 30 g de ficat de pui
  • Sfoară de bucătărie

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Spală și feliază fin ciupercile.

Toarnă puțin ulei în oală. Adaugă ciupercile. Asezonează.

Adaugă ficatul. Rumenește. Pune deoparte, amestecă cu coniac și ouă. Umple și leagă carnea de vițel. Rumenește.

Adaugă supa de vită și restul legumelor.

Timp de gătire: 12 minute.

Îndepărtează sfoara și servește.