Roșii provensale

Roșii provensale

Felul principal

  • 4

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 4 roșii
  • 2 căței de usturoi mărunțit
  • 2 linguri de pătrunjel mărunțit
  • 4 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • 2 linguri de miez de pâine
  • sare
  • piper

Pregătire

1. Porniti gratarul, selectati programul automat pentru 'rosii', apasati OK iar aparatul va incepe sa se incalzeasca.

2. Taiati rosiile in doua jumatati. Daca este nevoie, puteti elimina si baza rosiei (pentru a fi stabila pe farfurie). Preparati o compozitie din uleiul de masline, miezul de paine, usturoi si patrunjel.

3. Asezonati cu sare si piper, iar apoi intindeti compozitia pe cele 2 jumatati de rosie. Imediat ce preincalzirea s-a terminat, puneti rosiile pe gratar si inchideti aparatul. Preparati urmand indicatiile gratarului pana cand aparatul indica etapa "grill".

Produse recomandate