Pui cu bastonaşe crocante de legume de sezon

Pui cu bastonaşe crocante de legume de sezon

Aperitiv

  • 4

    Număr de persoane

  • Ridicat

    Cost

  • Uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

  • yes

    Nutritiv & Delicios

Nutritious & Delicious
Valori nutriţionale115.0 Kcal
Proteine 15,3 g
Glucide 8,5 g
Grăsimi 1,6 g
Sodiu 0,1 g

Trebuie să fie gustos, sănătos și convenabil: în bucătărie, vă doriți totul! Cu reţetele Nutritious & Delicious, să îmbinaţi savoarea aromelor și alimentația echilibrată este floare la ureche! Tefal vă oferă aparate de gătit inovatoare şi reţete unice care mențin valorile nutritive ale alimentelor.

Ingrediente

  • 150 g de morcov, tăiate sub formă de bastonaşe
  • 8 bucăţi de sparanghel, curăţate şi tăiate în 3
  • 200 g de piept de pui, tăiat sub formă de bastonaşe
  • 1 pahar de iaurt simplu
  • 100 ml de oţet de sherry
  • 1 legătură de arpagic, tocat
  • 4 roşii, tăiate în sferturi
  • 1 salată iceberg, pregătită pentru utilizare
  • sare şi piper

Pregătire

Aşezaţi morcovii în tava de gătit şi condimentaţi.

Gătiţi la abur timp de 15 minute, în paralel cu felul principal şi desertul. După 8 minute, deschideţi şi adăugaţi sparanghelul şi fâşiile de pui. Închideţi, apăsaţi butonul intensificator Vitamine+ şi continuaţi prepararea timp de 7 minute.

Amestecaţi iaurtul, oţetul, arpagicul, sarea şi piperul. Lăsaţi legumele să se răcească şi condimentaţi.

Aranjaţi un strat de salată pe patru farfurii, apoi adăugaţi diferitele bastonaşe de legume şi roşiile sferturi.

Stropiţi cu sosul de iaurt.