Păstrăv la grătar cu sos de usturoi

Păstrăv la grătar cu sos de usturoi

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 2 păstrăvi, eviscerați și spălați
  • Sucul de la 2 lămâi
  • 4 căței de usturoi decojiți
  • 50 ml ulei de măsline
  • 10 crenguțe de pătrunjel afânat
  • Sare
  • Piper

Pregătire

Unge păstrăvii cu ulei de măsline.

Alege programul pentru Pește și apasă tasta OK. Unge cu puțin ulei grătarul și, odată încălzit, așează păstrăvii pe grătar și închide capacul.

Între timp, prepară sosul, amestecând usturoiul cu pătrunjelul (mărunțite), sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul. Continuă să amesteci pentru încă puțin timp.

Când indicatorul devine portocaliu, scoate păstrăvii și așează-i pe farfurie și tornă sosul peste. Servește imediat.

Produse recomandate