Mini penne cu dovleac și brânză capră

Mini penne cu dovleac și brânză capră

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 160 g mini penne uscate
  • 250 g de dovleac, cuburi de 2 cm
  • 90 g brânză de capră, mărunțită
  • 1 cepe, mărunțite
  • 150 ml de supă de legume (sau apă sărată)
  • 100 ml de suc de portocale
  • 1 lingură de ulei (obligatoriu)
  • 15 g semințe de dovleac
  • 30 g de nuci pecan mărunțite
  • 1 lingură de tarhon, spălat și tocat

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Pune în oală în ordine: ceapa, 1/2 din dovleac, paste, ulei, restul de dovleac, supa și sucul de portocale.

Timp de gătire: 7 minute.

Adaugă brânza de capră, nucile pecan și ierburile. Amestecă să zdrobești dovleacul.