Legume și mozzarella la abur

Legume și mozzarella la abur

Aperitiv

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 100 g de roșii, feliate subțire
  • 100 g de vinete, feliate subțire
  • 100 g de dovlecei, feliați subțire
  • 80 g de mozzarella feliată
  • Sare, piper
  • 10 de frunze de mentă, tocate
  • 1 linguriță de ulei de măsline

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Unge cu ulei coșul pentru gătit la abur. Aranjează legumele, mozzarella și menta rânduri în coș și condimentează.

Pune coșul în oală cu 20 cl de apă.

Timp de gătire: 10 minute.

Servește din coș sau transferă pe o farfurie.