TEFAL Robot de bucătărie Tefal MasterChef Gourmet QB510410

Robot de bucătărie Tefal MasterChef Gourmet QB510410 Sesiuni de gătit perfecte, fără efort!

Prepară prăjituri delicioase în fiecare zi! MasterChef Gourmet îți oferă posibilitatea de a prepara prăjituri de casă pentru a-ți răsfăța familia în fiecare zi. Succesul este garantat de fiecare dată datorită setului de ustensile de patiserie compus din telul patentat Flex, mixer și cârlig de frământat aluaturi grele. Obține 1.8 KG de compoziție de prăjituri, 10 albușuri de ouă sau 800 g de aluat datorită motorului de 1100 W și a bolului de mixare de 4.6 L. Prepară rețetele tale preferate datorită celor 7 accesorii opționale.

Referinţă: QB510410

Sesiuni de gătit perfecte!

Robotul de bucătărie te ajută să prepari rețetele tale de prăjituri preferate în fiecare zi: fursecuri, plăcinte, brioșe, aluat de pâine, pizza... MasterChef Gourmet este un as la mixat, frământat, bătut și și chiar bătut cu telul datorită telului patentat Flex, a mixerului și a cârligului pentru aluaturi grele.

Prepară prăjituri delicioase și pline de savoare pentru familia și prietenii tăi datorită robotului de bucătărie ușor de utilizat și a accesoriilor optionale pentru versatilitate sporită.

Prepararea acasă a produselor de patiserie nu a fost niciodată mai ușoară!

Caracteristici esenţiale
 • Tel cu tehnologie exclusivă Flex pentru mixare perfectă

  Telul Flex ajunge cu ușurință la fundul bolului pentru a amesteca perfect toate ingredientele, pentru a obține rezultate pufoase și aerate într-un timp scurt, toate acestea datorită designului său cu fire prelungite.

 • Mișcare planetară pentru rezultate optime de mixare!

  Mișcare planetară garantează rezultate perfecte de mixare prin intermediul mișcarii omogene a accesoriului de patiserie și a părții superioare a robotului.

 • Rapid și puternic

  Puterea de 1100 W, cele 8 trepte de viteză și funcția Pulse garantează o mixare perfectă de fiecare dată.

 • Set de accesorii din metal de înaltă calitate

  Tel cu tehnologia patentată Flex pentru preparate ușoare, mixer pentru aluat de prăjituri și cârlig pentru aluaturi grele. Setul de accesorii MasterChef Gourmet este perfect pentru a prepara rețetele tale favorite în fiecare zi!

 • Bol și mânere din inox, cu o capacitate de 4.6 L

  Amestecă până la 10 ouă, prepară până la 40 de brioșe și 3 aluaturi mari de pizza datorită bolului cu o capacitate de 4.6 L.

 • Fără inspirație? Bucură-te de cele 25 de rețete incluse!

  Cartea de rețete este disponibilă pentru descărcare de pe site-ul Tefal. Aceasta conține 25 de rețete de la gustări zilnice la deserturi delicioase.

 •   Produs reparabil - 10 ani

   

  • Conceputpentru reparații ușoare
  • Prețuri mici și livrare rapidă a pieselor de schimb, timp de +10 ani
  • 6.500 de centre de reparații, la nivel mondial

   

Caracteristici
Putere 1100  W
Capacitatea totală a vasului 4.6  L
Tel Tel Flex  
Accesorii suplimentare incluse Nu  
Număr de rețete 25  
Broșură de rețete    
Funcție Pulse    
Mișcare planetară    
Capacitate aluat de pâine 0,8  kg
Capacitate aluat de prăjituri 1.8  kg
Mixer DA  
Cârlig pentru aluat DA  
Depozitare cablu    
Culoare Alb  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată, spălaţi toate componentele accesoriilor cu apă călduţă şi detergent (consultaţi secţiunea privind curăţarea din manualul de utilizare). Clătiţi-le şi uscaţi-le.
Aşezaţi blocul motor pe o suprafaţă plană, curată şi uscată.
Puneţi aparatul în priză.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.