TEFAL Robot de bucătărie MasterChef Gourmet QB538D38

Robot de bucătărie MasterChef Gourmet QB538D38 Puternic și delicat pentru mousse, tiramisu și deserturi aerate perfecte!

Robotul de bucătărie Tefal MasterChef Gourmet este un aparat puternic și delicat ce te va ajuta să prepari în fiecare zi deserturi delicioase în confortul locuinței tale. Datorită puterii de 1100 W și a bolului de 4.6 L prepară până la 40 de brioșe odată. Robotul vine la pachet cu 3 accesorii: telul exclusiv Flex Whisk - pentru albușur perfect aerate, bolul Flex de silicon și accesoriul Delica'tool (pentru deserturi aerate). Prepară compoziție de tort și frământă aluat de pâine și pizza datorită accesoriului dedicat și a cârligului pentru aluaturi grele.

Robotul de bucătărie Tefal MasterChef Gourmet: Bucură-te de deserturi aerate și pufoase!

Robotul de bucătărie Tefal MasterChef Gourmet este partenerul tău ideal pentru a prepara produse de patiserie delicioase în fiecare zi.

Bucură-te de mousse de ciocolată, tiramisu, soufflé, macarons și alte deserturi aerate datorită celor 3 accesorii exclusive incluse: telul patentat Flex Whisk, bolul Flex și accesoriul Delica'tool).

MasterChef Grourmet este aparatul perfect pentru a prepara pentru prieteni și familie deserturi delicioase rapid și ușor datorită funcțiilor inteligente și a accesoriilor incluse.

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • 3 accesorii exclusive

  Robotul de bucătărie Tefal Mastechef Gourmet vine la pachet cu 3 accesorii exclusive pentru a prepara rapid deserturi aerate. Combinația dintre telul Flex Whisk, Bolul Flex și accesoriul Delica'tool te va ajuta să economisești timp pentru a prepara rețetele tale favorite fără efort.

 • Accesoriu exclusiv Delica'tool pentru încorporare perfectă

  Robotul de bucătărie este capabil să ducă la bun sfârșit chiar și cele mai delicate operațiuni datorită accesoriului inclus. Încorporează compozițiile ușoare (albușuri de ou, frișcă etc) în cele dese pentru a obține o compoziție fină și aerată de fiecare dată.

 • Bol exclusiv Flex: primul bol 3 în 1 de silicon 

  Prepară toate rețetele tale favorite fără a turna compozițiile dintr-un recipient în altul datorită Bolului Flex! Acesta este compatibil cu cuptorul cu microunde pentru a topi direct în acesta untul sau ciocolata. Cel de-al doilea bol este comaptibil cu robotul de bucătărie, ambele fiind ușor de depozitat direct în corpul robotului.

 • Tehnologia exclusivă Flex Whisk

  Datorită celui de-al treilea rând de fire patentat, Telul Flex Whisk ajunge cu ușurință la baza bolului și amestecă perfect toate ingredientele pentru rezultate de mixare rapide. Albușuri pufoase, ferme și aerate de fiecare dată, chiar și în cantități foarte mici!

 • Mișcare planetară pentru rezultate optime de mixare!

  Telul și capul robotului se învârt în direcții diferite pentru a acoperi întreaga suprafață a bolului, obținând astfel rezultate omogene și fine.

 • Kit de patiserie de înaltă calitate

  Tel cu tehnologia patentată Flex pentru preparate ușoare, mixer și cârlig pentru aluaturi grele. Kitul perfect pentru o utilizare zilnică.

 • Rapid și puternic

  Putere de 1100 W și 8 trepte de viteză + funcția Pulse pentru mixare perfectă.

 • Bol din inox

  Poți bate până la 10 albușuri de ou, prepară până la 40 de brioșe și 3 aluaturi mari de pizza datorită bolului cu o capacitate de 4.6 L cu mânere integrate.

 • Fără inspirație? Bucură-te de cele 33 de rețete!

  Carte de rețete disponibilă pentru a fi descărcată pe site-ul Tefal.ro și cuprinde 33 de rețete, de la gustări de zi cu zi la deserturi delicioase, inclusiv 8 rețete dedicate accesoriului exclusiv Delica'tool.

 • Opțiuni nelimitate!

  Robotul de bucătărie este compatibil cu 7 accesorii opționale (blender de plastic sau inox, mini tocător, mașina de tocat carne, răzătoare, kit pentru paste, storcător de fructe) pentru a-ți răsfăța întreaga familie cu preparate delicioase.

 • Blender de 1.5 L inclus

  Preparară smoothie-uri delicioase datorită blenderului cu recipient gradat ce oferă o dozare perfectă a ingredientelor. Capacul acestuia dispune de un orificiu pentru adăugarea ingredientelor în timpul mixării.

Caracteristici
Număr de rețete Carte de rețete online  
Broșură de rețete    
Putere 1100  
Funcție Pulse    
Mișcare planetară    
Capacitatea totală a vasului 4.6  L
Materialul vasului Oţel inoxidabil  
Blender DA  
Capacitatea totală a blenderului 1.5  L
Mixer DA  
Cârlig pentru aluat DA  
Tel DA  
Accesorii suplimentare incluse Bol Flex, Delica'tool  
Depozitare cablu    
Culoare Argintiu  

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată, spălaţi toate componentele accesoriilor cu apă călduţă şi detergent (consultaţi secţiunea privind curăţarea din manualul de utilizare). Clătiţi-le şi uscaţi-le.
Aşezaţi blocul motor pe o suprafaţă plană, curată şi uscată.
Puneţi aparatul în priză.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.