TEFAL Cântar de bucătărie Platine BC1500V0

Cântar de bucătărie Platine BC1500V0 Partenerul perfect pentru reţete de succes!

Cântarul de bucătărie electronic Platine de la Tefal are un design elegant și compact, fiind partenerul ideal pentru reţete reuşite de fiecare dată. Se poptriveşte perfect în orice bucătărie datoriră design-ului subţire și platformei rezistente din oţel inoxidabil, ce suportă o greutate de până la 5 kg.

Găteşte cu precizie cu Platine!

Platforma de înaltă calitate din oţel inoxidabil este robustă şi uşor de curăţat, iar datorită capacităţii mari de până la 5 kg, se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

Funcţia automată Tara, scade greutatea recipientului, pentru a cântări cu precizie ingredientele, fără a fi nevoie de ajustări manuale adiţionale.

Exact până la fiecare gram, de la 0 la 5 kg. Ideal pentru coacere, unde cântărirea foarte precisă a ingredientelor este extrem de importantă pentru o reţetă de succes.

Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea ingredientelor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

Platine este uşor de depozitat datorită design-ului subţire şi pregătit pentru utilizare imediată, având bateriile incluse în pachet.

Caracteristici esenţiale
 • Platformă de înaltă calitate din oţel inoxidabil

  Datorită designului elegant şi platformei robuste, din oțel inoxidabil, este foarte ușor de curătat şi se potriveşte perfect în orice bucătărie!

 • default

  Funcţie de măsurare a temperaturii

  Cireaşa de pe tort: cântarul detectează şi afişează temperatura camerei.

 • Practic

  Nu ai nevoie de cană pentru măsurare. Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea produselor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

 • Funcţie Tara

  Economisește timp cu funcția Tara cântărind succesiv mai multe ingrediente în același recipient. Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

 • Rezultate garantate

  Gradaţie la 1 g(ml), ideală pentru coacere, unde cântărirea foarte precisă este extrem de importantă pentru o reţetă de succes.

 • Capacitate mare

  Se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

 • Gata de utilizare

  Pentru uz imediat, are inclusă în pachet o baterie CR2032.

Caracteristici
Măsurarea greutății g/oz/ml/lb:oz  
Funcție Tara    
Funcție pentru lichide    
Oprire automată    
Capacitate 5  kg
Gradație 1  g
Platformă Oţel inoxidabil  
Culoare Argintiu  
Tip baterie CR 2032  
Număr de baterii 1  
Baterii incluse    

Întrebări frecvente
Pentru a regla tara, mai întâi:
• porniți cântarul;
• puneți recipientul pe taler (recipientul poate fi mai mare decât talerul);
• apăsați „ON/OFF” și așteptați ca afișajul să arate zero.
Greutatea recipientului este scăzută automat.
Ștergeți cântarul cu o cârpă ușor umedă și ștergeți-l până se usucă complet. Nu scufundați aparatul în apă. Nu utilizaţi produse abrazive. Pentru bolul și capacul furnizate cu anumite modele:
• nu încălziți sau utilizați în cuptorul cu microunde;
• se recomandă spălarea de mână pentru a prelungi durata de utilizare.
Aparatele precum cuptoarele cu microunde sau telefoanele mobile utilizate în apropierea cântarului pot cauza dereglări ale afișajului greutății. Nu lăsați cântarul în apropierea unei surse de căldură. Nu puneți recipiente fierbinți pe cântar.
Ca parte a angajamentului său față de calitate, Groupe SEB a creat o politică de Eco informare denumită „Sănătate și mediu” privind produsele sale Tefal/T-fal cu înveliș antiaderent. Acest angajament garantează absența PFOA, a plumbului și a cadmiului din învelișurile Tefal/T-fal și caracterul inofensiv al produselor noastre antiaderente din punctul de vedere al influenței asupra mediului înconjurător și asupra consumatorului. Această politică de Eco informare se bazează pe o analiză periodică realizată de laboratoare independente din mai multe țări (INERIS din Franța, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS din Regatul Unit, FABES Labs din Germania, MB Labs din Canada, SGS din China) (link către site-urile laboratoarelor). Acest angajament se regăsește pe site-ul Tefal/T-fal, precum și pe ambalajele vaselor de gătit cu înveliș antiaderent Tefal/T-fal.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.