TEFAL Cântar de bucătărie Ovelys BC5220V0

Cântar de bucătărie Ovelys BC5220V0 Beneficiază de mai mult confort cu noul cântar de bucătărie de la Tefal!

De acum,nu mai ai nevoie de conversii!
Cântarul de bucătărie Ovelys dotat cu multiple unități de măsură și bol integrat, este ajutorul perfect pentru a găti sau coace, ajutându-te să economiseşti timpul pe care l-ai fi pierdut prin spălările repetate ale bolului, datorită funcţiilor TARA şi UNITĂTI.

Cântarul de bucătărie devine un ajutor convenabil în bucătărie!

Cu cântarul de bucătărie Ovelys cu bol integrat, cântărirea nu a fost niciodată mai uşoară, indiferent de reţeta.

Se adaptează perfect pentru gătit sau copt, unde fiecare gram este esenţial pentru rezultate perfecte.

Beneficează de o funcţie ultra convenabilă, care poate modifica cântărirea ingredientelor lichide cu cea a celor solide, precum şi un design de tip unități multiple care te ajută să nu mai converteşti cântăririle.

Pentru şi mai mult confort, funcţia inteligentă TARA asigură cântăriri succesive în acelaşi recipient, ajutându-te să economisești timpul pe care l-ai fi pierdut în spălările succesive ale bolului

De altfel, are 3 baterii LR03 AAA incluse pentru utilizare imediată.

Caracteristici esenţiale
 • 2 în 1

  Cântarul de bucătărie Ovelys și bolul său integrat îţi vor face viaţă mai uşoară! Beneficiază de capacitatea bolului de 1.25 L, pentru a-ţi cântări şi amesteca ingredientele în acelaşi timp.

 • Ultra convenabil

  Nu mai ai nevoie de cană pentru măsurare: cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea produselor uscate (g/lb/oz) sau lichide (cl/fl/oz). Niciun risc de eroare în timpul schimbării unităților de măsură.

 • Funcția TARA

  Economisește timp: funcția "TARA" asigură cântăriri succesive în același recipient. Nu este nevoie să transferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

 • Rezultate garantate

  Ideal pentru coacere, unde cântărirea precisă este esențială pentru a obține preparatul perfect.

 • Capacitate mare

  Se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la fursecuri până la clătite.

 • Gata de folosire

  3 baterii LR03 AAA incluse pentru utilizare imediată.

Caracteristici
Funcție Tara    
Funcție pentru lichide    
Oprire automată    
Tastatură sensibilă    
Gradație 1  g
Afișaj cu fundal luminos    
Platformă Plastic  
Dimensiuni 19 x 14.7 x 2.85  cm
Tip baterie AAA  
Număr de baterii 3  
Baterii incluse    
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente
Pentru a regla tara, mai întâi:
• porniți cântarul;
• puneți recipientul pe taler (recipientul poate fi mai mare decât talerul);
• apăsați „ON/OFF” și așteptați ca afișajul să arate zero.
Greutatea recipientului este scăzută automat.
Ștergeți cântarul cu o cârpă ușor umedă și ștergeți-l până se usucă complet. Nu scufundați aparatul în apă. Nu utilizaţi produse abrazive. Pentru bolul și capacul furnizate cu anumite modele:
• nu încălziți sau utilizați în cuptorul cu microunde;
• se recomandă spălarea de mână pentru a prelungi durata de utilizare.
Aparatele precum cuptoarele cu microunde sau telefoanele mobile utilizate în apropierea cântarului pot cauza dereglări ale afișajului greutății. Nu lăsați cântarul în apropierea unei surse de căldură. Nu puneți recipiente fierbinți pe cântar.
Ca parte a angajamentului său față de calitate, Groupe SEB a creat o politică de Eco informare denumită „Sănătate și mediu” privind produsele sale Tefal/T-fal cu înveliș antiaderent. Acest angajament garantează absența PFOA, a plumbului și a cadmiului din învelișurile Tefal/T-fal și caracterul inofensiv al produselor noastre antiaderente din punctul de vedere al influenței asupra mediului înconjurător și asupra consumatorului. Această politică de Eco informare se bazează pe o analiză periodică realizată de laboratoare independente din mai multe țări (INERIS din Franța, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS din Regatul Unit, FABES Labs din Germania, MB Labs din Canada, SGS din China) (link către site-urile laboratoarelor). Acest angajament se regăsește pe site-ul Tefal/T-fal, precum și pe ambalajele vaselor de gătit cu înveliș antiaderent Tefal/T-fal.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.