TEFAL Cântar de bucătărie Optiss Decor BC5125V0

Cântar de bucătărie Optiss Decor BC5125V0 Reţetele de prăjituri, acum la îndemâna oricui!

Tefal Optis este un cantar de bucătărie elegant și performant, cu un design subțire cu o suprafață mare a platformei, aceasta se adaptează perfect dimensiunilor oricărui vas. Datorită capacităţii mari de până la 5 kg, se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi. Ecranul LCD este ușor de citit, iar cele 2 baterii incluse în pachet fac ca produsul sa fie gata de utilizare imediat ce îl cumperi.

Partenerul tău pentru succes în bucătărie!

Cu ajutorul cântarului de bucătărie Optiss Decor, toate rețetele tale vor fi un real succes! Platforma de înaltă calitate din sticlă este robustă şi rezistentă la zgârieturi, iar datorită capacităţii mari de până la 5 kg, se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

Exact până la fiecare gram, este perfect adaptat pentru gătit sau copt, unde fiecare gram este esențial în rezultatul final. Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea ingredientelor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

În plus, funcția inteligentă Tara asigură cântăriri succesive a mai multor ingrediente în același recipient și te ajută să economisești timp.

Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

Este ușor de depozitat datorită design-ului subțire și a cârligului retractabil şi întotdeauna pregătit de utilizare cu cele 2 baterii LR03 AAA incluse în pachet.

Caracteristici esenţiale
 • Confort maxim în utilizare

  Platforma robustă, din sticlă rezistentă la zgârieturi, este foarte ușor de curățat. Datorită suprafeţei mari a platformei, aceasta se adaptează perfect dimensiunilor oricărui vas.

 • Ușor de depozitat

  Cântarul de bucătărie Tefal este ușor de depozitat datorită design-ului subțire și a cârligului retractabil.

 • Practic

  Nu ai nevoie de cană pentru măsurare. Cu funcția pentru lichide poți schimbă ușor între cântărirea produselor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

 • Funcţie Tara

  Economisește timp cu funcția Tara cântărind succesiv mai multe ingrediente în același recipient. Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

 • Rezultate garantate

  Gradaţie la 1 g(ml), ideală pentru coacere, unde cântărirea foarte precisă este extrem de importantă pentru o reţetă de succes.

 • Capacitate mare

  Se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

 • Gata de utilizare

  2 baterii LR03 AAA incluse pentru utilizare imediată.

Caracteristici
Măsurarea greutății g / dl / cl  
Funcție Tara    
Funcție pentru lichide    
Oprire automată    
Cârlig de agățat    
Tastatură sensibilă    
Capacitate 5  kg
Gradație 1  g
Dimensiunea ecranului 60x25  mm
Platformă Sticlă tratată termic  
Dimensiuni 21.5x17.5x2.2  cm
Culoare Alb/decor Paris  
Tip baterie AAA  
Număr de baterii 2  
Baterii incluse    
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente
Pentru a regla tara, mai întâi:
• porniți cântarul;
• puneți recipientul pe taler (recipientul poate fi mai mare decât talerul);
• apăsați „ON/OFF” și așteptați ca afișajul să arate zero.
Greutatea recipientului este scăzută automat.
Ștergeți cântarul cu o cârpă ușor umedă și ștergeți-l până se usucă complet. Nu scufundați aparatul în apă. Nu utilizaţi produse abrazive. Pentru bolul și capacul furnizate cu anumite modele:
• nu încălziți sau utilizați în cuptorul cu microunde;
• se recomandă spălarea de mână pentru a prelungi durata de utilizare.
Aparatele precum cuptoarele cu microunde sau telefoanele mobile utilizate în apropierea cântarului pot cauza dereglări ale afișajului greutății. Nu lăsați cântarul în apropierea unei surse de căldură. Nu puneți recipiente fierbinți pe cântar.
Ca parte a angajamentului său față de calitate, Groupe SEB a creat o politică de Eco informare denumită „Sănătate și mediu” privind produsele sale Tefal/T-fal cu înveliș antiaderent. Acest angajament garantează absența PFOA, a plumbului și a cadmiului din învelișurile Tefal/T-fal și caracterul inofensiv al produselor noastre antiaderente din punctul de vedere al influenței asupra mediului înconjurător și asupra consumatorului. Această politică de Eco informare se bazează pe o analiză periodică realizată de laboratoare independente din mai multe țări (INERIS din Franța, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS din Regatul Unit, FABES Labs din Germania, MB Labs din Canada, SGS din China) (link către site-urile laboratoarelor). Acest angajament se regăsește pe site-ul Tefal/T-fal, precum și pe ambalajele vaselor de gătit cu înveliș antiaderent Tefal/T-fal.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.