TEFAL Cântar de bucătărie Optiss BC5000V1

Cântar de bucătărie Optiss BC5000V1 Partenerul tău pentru succes în bucătărie!

Tefal Optiss este un cântar electronic de bucătărie elegant și performant. Acesta are un design subțire, o platformă de sticlă ușor de curățat și poate cântări până la 5 kg. Optiss White are un ecran LCD generos iar bateriile incluse în pachet îți permit să îl folosești imediat ce îl scoți din cutie pentru mai mult confort.

Cântarul de bucătărie Optiss: Gătitul nu a fost niciodată mai ușor!

Ușor de folosit și eficient, Tefal Optiss este cântarul electronic de bucătărie perfect!

Economisește timp atunci când gătești: funcția inteligentă TARA asigură cântăriri succesive a mai multor ingrediente în același recipient.

Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea ingredientelor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

Tefal Optiss are o capacitate maximă de până la 5 kg, poate fi integrat cu ușurintă în orice decor datorită designului său elegant.

Datorită bateriilor incluse în pachet căntarul de bucătărie Optiss White poate fi folosit imediat ce este scos din cutie, pentru mai mult confort.

Caracteristici esenţiale
 • Confort maxim în utilizare

  Platforma din sticlă de înaltă calitate este robustă şi rezistentă la zgârieturi, iar datorită capacităţii mari de până la 5 kg, cântarul de bucătărie se adaptează perfect oricărui tip de recipient.

 • Ușor de depozitat

  Datorită designului său subțire și a cârligului retractabil cântarul de bucătărie este ușor de depozitat.

 • Capacitate mare

  Se adaptează perfect tuturor rețetelor, de la aperitive la deserturi.

 • Rezultate garantate

  Gradație la 1 g este ideală pentru coacere, unde cântărirea foarte precisă este extrem de importantă pentru o rețetă de succes.

 • Funcție TARA

  Economisește timp cu funcția TARA cântărind succesiv mai multe ingrediente în același recipient. Nu este nevoie sa transferi fiecare ingredient ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

 • Practic

  Nu ai nevoie de cană pentru măsurare. Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea produselor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

 • Gata de utilizare

  2 baterii LR03 AAA incluse pentru utilizare imediată.

Caracteristici
Funcție Tara    
Funcție pentru lichide    
Oprire automată    
Cârlig de agățat    
Capacitate 5  kg
Gradație 1  g
Dimensiunea ecranului 60x25  mm
Platformă Sticlă tratată termic  
Dimensiuni 22x17.5x2  cm
Culoare Alb Perlat  
Tip baterie AAA  
Număr de baterii 2  
Baterii incluse    
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente
Pentru a regla tara, mai întâi:
• porniți cântarul;
• puneți recipientul pe taler (recipientul poate fi mai mare decât talerul);
• apăsați „ON/OFF” și așteptați ca afișajul să arate zero.
Greutatea recipientului este scăzută automat.
Ștergeți cântarul cu o cârpă ușor umedă și ștergeți-l până se usucă complet. Nu scufundați aparatul în apă. Nu utilizaţi produse abrazive. Pentru bolul și capacul furnizate cu anumite modele:
• nu încălziți sau utilizați în cuptorul cu microunde;
• se recomandă spălarea de mână pentru a prelungi durata de utilizare.
Aparatele precum cuptoarele cu microunde sau telefoanele mobile utilizate în apropierea cântarului pot cauza dereglări ale afișajului greutății. Nu lăsați cântarul în apropierea unei surse de căldură. Nu puneți recipiente fierbinți pe cântar.
Ca parte a angajamentului său față de calitate, Groupe SEB a creat o politică de Eco informare denumită „Sănătate și mediu” privind produsele sale Tefal/T-fal cu înveliș antiaderent. Acest angajament garantează absența PFOA, a plumbului și a cadmiului din învelișurile Tefal/T-fal și caracterul inofensiv al produselor noastre antiaderente din punctul de vedere al influenței asupra mediului înconjurător și asupra consumatorului. Această politică de Eco informare se bazează pe o analiză periodică realizată de laboratoare independente din mai multe țări (INERIS din Franța, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS din Regatul Unit, FABES Labs din Germania, MB Labs din Canada, SGS din China) (link către site-urile laboratoarelor). Acest angajament se regăsește pe site-ul Tefal/T-fal, precum și pe ambalajele vaselor de gătit cu înveliș antiaderent Tefal/T-fal.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.