TEFAL Cafetieră Subito CM361E38

Cafetieră Subito CM361E38 O cafetieră rapidă, pregatită să-ți ofere 10-15 cești de cafea

Cafetiera Subito prepară între 10 și 15 cești de cafea în câteva clipe pentru a-ți începe ziua savurând o băutură delicioasă.

Referinţă: CM361E38

Cafetiera Tefal Subito: savurează o cafea delicioasă chiar la tine acasă!

Datorită designului elegant cu un finisaj din inox roșu cafetiera Subito se potrivește perfect în orice bucătărie. Simplă și modernă, cafetiera Subito oferă o varietate de funcții practice precum:

  • Recipient pentru cafea din sticlă cu o capacitate de 1.25 L/10-15 cești;
  • Suport pivotant pentru filtru pentru a fi ușor de alimentat și curățat;
  • Sistem antipicurare pentru a extrage recipientul pentru cafea chiar daca aparatul pornit;
  • Buton Pornire/Oprire;
  • Fereastră pentru vizualizarea nivelului de apă, poziționată frontal;
  • Recipient de apă ușor de alimentat.
Caracteristici esenţiale
  • Recipient pentru cafea de 1.25 L

    Acesta oferă posibilitatea servirii de cafea pentru prieteni și familie, până la 10-15 cești.

  • Filtru permanent

    Acesta este inclus în pachet pentru ca tu să nu-ți mai faci griji privind schimbarea filtrului.

  • Sistem antipicurare

    Acesta permite servirea cafelei în timp ce cafetiera este pornită.

  • Vizibilitate asupra nivelului de apă

    Datorită ferestrei pentru vizualizarea nivelului de apă, poziționată frontal, poți vedea oricand daca mai este nevoie să adaugi apă în recipientul dedicat.

  • Recipient de apă și filtru ușor de accesat

    Datorită suportului pentru filtru pivotant ai acces direct la rezervorul de apă și filtru.

Caracteristici
Număr de cești 10-15  
Material carafă Sticlă  
Filtru permanent DA  
Indicator pentru nivelul apei Fereastră de vizualizare  
Comutator pornire/oprire Neluminat  
Funcție de menținere la cald    
Cantitate maximă de cafea 1.25  L
Suport detașabil pentru filtru    
Picurarea cafelei Sistem antipicurare  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Nu puneţi niciodată cana sau vasul izolat în cuptorul cu microunde, în maşina de spălat vase sau pe o plită.
Puteţi utiliza un filtru de hârtie sau un filtru permanent (din nailon sau metal). Aceste două tipuri de filtre se vând în magazine.
Puneţi în funcţiune aparatul de cafea cu filtru pentru prima dată fără cafea şi cu echivalentul a o cană de apă pentru a-l clăti.
Plita are rolul de a menţine cafeaua la temperatura necesară atât timp cât aparatul de cafea este pornit. Această funcţie este disponibilă numai la aparatele prevăzute cu recipient din sticlă.
În funcţie de model, îl puteţi cumpăra de la un centru de service agreat sau din Magazinul de accesorii de pe site.
Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
Utilizaţi kitul de îndepărtare a calcarului sau puţin oţet alb:
1. utilizaţi puţină soluţie detartrantă diluată în jumătate de litru de apă sau 25 cl de oţet alb în jumătate de litru de apă;
2. turnaţi soluţia în rezervorul de apă (fără cafea)


3. porniţi ciclul (fără cafea). După 2 minute, opriţi ciclul manual. Lăsaţi aparatul de cafea oprit timp de o oră


4. reporniţi aparatul de cafea pentru a termina ciclul


5. pentru a clăti aparatul, efectuaţi 2 cicluri de preparare a cafelei folosind doar apă


Repetaţi întreaga operaţiune de îndepărtare a calcarului, dacă este necesar (1-5).
Frecvenţa îndepărtării calcarului din aparatul de cafea depinde de duritatea apei şi de cât de des utilizaţi aparatul de cafea. Următoarele semne indică depuneri de calcar: ciclul de preparare a cafelei durează mai mult, aparatul produce mult abur, face mai mult zgomot la finalul ciclului sau se opreşte în timpul utilizării. Aceasta înseamnă că în aparatul de cafea există depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din aparatul de cafea o dată la fiecare 20-40 de cicluri sau o dată pe lună, în funcţie de duritatea apei.
Carafele izolate nu trebuie să fie niciodată introduse în mașina de spălat vase.
Clătiți carafa izolată din plastic în apă caldă imediat după utilizare.
Nu curățați niciodată carafa cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui alt obiect, deoarece acest lucru poate conduce la apariția unor crăpături și, în cele din urmă, la spargerea sticlei. Carafele izolate din inox șlefuit pot fi curățate cu ușurință cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui obiect similar, chiar și în interior.
Vasul de cafea din sticlă și recipientul filtrului trebuie să fie spălate pe raftul de sus al mașinii de spălat.
• Cantitatea de cafea măcinată este prea mare. Recomandăm utilizarea unei măsuri de cafea (7 grame) la o cană.
• Cafeaua măcinată este prea fină (cafea măcinată de tip „espresso”).
• Dacă utilizați un filtru permanent, nu mai este nevoie de un filtru de hârtie.
• Anumite tipuri de filtre de hârtie (pentru a prepara cafea tare) pot prelungi timpul de trecere a apei prin filtru și, eventual, pot cauza revărsarea apei.
Aparatul de cafea are depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din el.
În cazul unei întreruperi de curent, poate fi necesar să apăsaţi din nou butonul pornit/oprit.
La modelele cu temporizator, trebuie programat ceasul.
Curățați supapa anti-picurare a filtrului în apă, activându-o manual.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Acest lucru depinde în totalitate de gust: puteţi cumpăra din supermarketuri cafea premăcinată pentru filtre de cafea, având o varietate de tării şi arome, puteţi să măcinaţi dumneavoastră boabele de cafea sau puteţi cumpăra boabe de la un magazin de cafea şi să solicitaţi să fie măcinate la consistenţă pentru filtru.
Păstraţi întotdeauna cafeaua măcinată într-un recipient etanş sau sigilaţi pachetul cu un clips pentru pungi. Păstraţi recipientul în frigider pentru a păstra prospeţimea timp îndelungat.
Macinare medie spre fina (dar nu prea fina). Puteti cere de asemenea "macinare pentru espresso".
Se depune calcar pe circuitele interne, iar apa nu mai curge corespunzător, ci mult mai încet.
Garanția nu include defecțiunile cauzate de neîndepărtarea periodică a calcarului.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.