Tefal Special Edition

Special Edition Rezultate perfecte fără efort!
Tefal SPECIAL EDITION este gamă de tigăi compatibilă cu toate sursele de căldură, cu excepția plitelor pe inducției, ideală pentru începători care doresc să gătească rapid și să obțină rezultate delicioase în fiecare zi. Această gamă ușor de folosit este concepută pentru a duce experiența gătitului la un alt nivel, pentru rezultate perfecte, obținute cât mai ușor. Confortul oferit de învelișul antiaderent PowerGlide se împletește cu design-ul ergonomic pentru a oferi pachetul perfect pentru orice începător în arta gătitului.

Special Edition: Rezultate perfecte fără efort!

Oferind rezultate optime pentru gătitul de zi cu zi, Tefal SPECIAL EDITION este o gamă compatibilă cu toate sursele de caldură, exceptând plitele cu inducție și este prevazută cu un înveliș antiaderent ideal pentru incepători, ce-și doresc sa obțină preparate delicioase fără efort.

Gama este concepută din materiale de înaltă calitate, fiind perfectă pentru o utilizare zilnică, TEFAL SPECIAL EDITION oferă o experiență de gătit mai ușoară și mai eficientă.

Învelișul Powerglide asigură un plus de confort în utilizare și curățare facilă.

Învelișul exterior confecționat din email este rezistent la zgârieturi oferind un aspect strălucitor și atractiv.

Mânerul ergonomic oferă o prindere confortabilă care va face sesiunile de gătit și mai plăcute, în timp ce materialul antiaderent asigură o curățare ușoară. Iar pentru a completa pachetul, cadrul ușor al tigăii va face din Tefal SPECIAL EDITION partenerul tău perfect în bucătărie.

Caracteristici esenţiale
 • Indicator de temperatură Thermo-Spot™

  Senzorul Thermo-Spot devine complet roşu atunci când tigaia atinge temperatura ideală pentru folosire, garantând textura, culoarea şi gustul perfect, pentru mese delicioase şi pline de savoare, în fiecare zi.

 • Compatibilitate cu plita electrică

  Compatibilitate cu toate sursele de caldură, exceptând plitele cu inducție

 • Înveliș exterior din email

  Înveliş exterior din email dur, rezistent şi uşor de curăţat

 • R_Special_edition_benefit5.png

  Formă deschisă

  Concepută pentru a uşura servirea mâncării

 • R_Special_edition_benefit_6.png

  Măner ergonomic

  Mâner confortabil în folosire şi elegant

Reţete