TEFAL Master Seal Food Conservation

Master Seal Food Conservation Cea mai bună alegere pentru conservare, reîncălzire la cuptorul cu microunde sau pentru a lua mâncare la pachet!

Caserolă multifuncţională cu potențial de conservare îndelungată, posibilitate de utilizare la cuptorul cu microunde cu capacul montat şi ideală pentru a transporta mâncarea.

 

Cea mai bună alegere pentru conservare, reîncălzire la cuptorul cu microunde sau pentru a lua mâncare la pachet!

Foloseşte două baze de caserolă şi un singur capac pentru a crea cutia perfectă de depozitare.

Produsele sunt dotate cu un orificiu special pentru încălzirea la cuptorul cu microunde fără a a fi necesară detașarea capacul.

Master Seal asigură o conservare de lungă durată datorită închiderii etanș a capacului reversibil.

Aceste produse pot fi folosite la cuptorul cu microunde cu capacul montat, datorită tehnologiei Thermo Seal Valve

Caserolele Master Seal pot fi folosite în multiple combinații obținând produsul perfect de depozitare și transportare al alimentelor tale.

Caracteristici esenţiale
 • R_MasterSeal_benefit_1.png

  Încălzire în siguranţă la cuptorul cu microunde

  Sistemul patentat Thermo Seal permite utilizarea caserolelor în cuptorul cu microunde fără a îndepărta capacul: încălzire în siguranţă fără a murdări cuptorul cu microunde. Capacul poate fi folosit pe ambele părţi. Pastrează până la 30% mai multă umiditate a mâncării, pentru a evita deshidratarea.

 • R_MasterSeal_benefit_2.png

  Conservare excelentă a mâncării

  Capacul poate fi folosit pe ambele părţi: când este mai puţină mâncare în caserolă, apasă capacul în jos pentru a reduce aerul din interior, pentru o conservare mai bună a mâncării. Este ușor de depozitat datorită design-ui inovator, fiind de real folos în economisirea de spațiu.

 • R_MasterSeal_benefit_3.1.png

  3 în 1: 1 capac + 2 baze = cutia ideală pentru depozitare

  Datorită posibilităţii de a folosi capacul pe ambele părţi, poţi adapta cu uşurinţă un singur capac pentru două caserole în acelaşi timp: caserola devine cutia pentru depozitare perfectă!

 • R_MasterSeal_benefit_4.png

  Sistem Antiscurgere

  Sistemul special de blocare (tehnologia Smart Seal integrată în baza caserolei + sistem cu clips prezent pe marginile capacului) garantează soluţia perfectă pentru a transporta mancarea în siguranţă.

 • R_MasterSeal_benefit_5.png

  Tehnologia inovativă Thermo Seal Valve

  Sticker-ul detaşabil protejează valva de acumulările de praf şi scoate în evidență tehnologia patentată Thermo Seal Valve.

Instrucţiuni şi manuale de utilizare