Tefal Minute Grill

Minute Grill Prepararea cu uşurinţă a unei mari varietăţi de alimente
  • 2 poziţii de preparare pentru o experienţă completă şi rezultate perfecte.

Minute Grill, bucuraţi-vă de preparate la grătar tot timpul anului!

Minute Grill simplifică prepararea grătarului! Cele 2 poziţii de preparare ale sale („grill” şi „barbecue”) vă permit să gătiţi toate tipurile de alimente, pentru a transforma orice masă într-una de neuitat! Este şi un mod de a găti sănătos datorită tăvii sale detaşabile pentru colectarea lichidelor. Şi, datorită plăcilor sale antiaderente din aluminiu, nu mai este nevoie să adăugaţi grăsime sau ulei.

Puteţi prepara orice tip de ingredient, posibilităţile sunt infinite!

  • Uşor de utilizat: indicatorul luminos vă semnalează când puteţi începe să gătiţi. Utilizaţi termostatul pentru a regla temperatura.
  • Depozitare uşoară: poate fi depozitat vertical. Se potriveşte în orice bucătărie!
  • Uşor de curăţat: plăcile antiaderente detaşabile şi tava pentru colectarea lichidelor pot fi spălate în maşina de spălat vase.
  • Putere de 1 600 W: găteşte rapid preparate delicioase.
Caracteristici esenţiale
  • Plăci detaşabile şi interschimbabile

  • Plăcile pot fi spălate în deplină siguranţă în maşina de spălat vase

  • Depozitare verticală

  • Termostat reglabil

Reţete
Caracteristici
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Înainte de a curăța grătarul, așteptați aproximativ 45 de minute, pentru ca aparatul să se răcească. Pentru a îndepărta resturile alimentare grele de pe plăcile grătarului, vă recomandăm să utilizați o spatulă din lemn sau din plastic. Pentru a curăța grătarul și componentele acestuia, folosiți o lavetă înmuiată în apă caldă. Nu scufundați grătarul în apă. Nu folosiți produse de curățare abrazive sau produse care conțin alcool sau combustibil, deoarece acestea pot deteriora aparatul.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.