TEFAL Subito Mug CM2908

Subito Mug CM2908 Ceaşcă sau carafă? Alegerea este a ta!

Începe-ţi ziua într-o notă pozitivă cu o ceaşcă de cafea aromată!
Cu Subito Mug poţi alege între a prepara o singură cană de cafea sau o întreagă carafă.

Ceaşcă sau carafă? Alegerea este a ta!

Subito Mug este o cafetieră tradiţională care îţi oferă posibilitatea de a-ţi prepara cafeaua direct în cana ta preferată!

Dacă eşti singur acasă şi nu vrei să faci o carafă întreagă de cafea, poţi alege să faci cafeaua direct în cana ta preferată.

Ai invitaţi? Nu îţi face griji! Cu Subito Mug poţi face până la 1,25 l de cafea în carafa din sticlă cu capacitate de 10 ceşti.

Datorită celor 2 funcţii pentru cană şi carafă, Subito Mug este ideal în orice situaţie, permiţându-ţi să prepari de la o singură cană de cafea până la cantităţi mari, pentru familie şi prieteni.

Ușor de utilizat, selectorul îţi va permite să te bucuri întotdeauna de cafea proaspătă în cantitatea dorită.

Sistemul practic antipicurare împiedică scurgerea picăturilor pe suprafaţa de încălzire, astfel încât poţi servi cafeaua înainte de încheierea ciclului de preparare. Datorită funcţiei de păstrare la cald, cafeaua rămâne caldă timp de 30 de minute, apoi cafetiera se opreşte automat.

Cană sau carafă? Alegerea îți aparține!

Caracteristici esenţiale
  • Ceaşcă sau carafă? Tu alegi!

    Cu Subito Mug poţi alege între a prepara o singură cană de cafea sau o întreagă carafă

  • Indicator de dozare a cafelei pentru o ceaşcă

    Filtru permanent cu indicator de dozare a cafelei pentru o cană de cafea delicioasă

  • Indicator pentru nivelul apei pentru o cană

    Rezervor de apă complet transparent cu indicator pentru o ceaşcă

  • Sistem antipicurare

    Poţi extrage recipientul pentru cafea în orice moment, fără a se scurge picături pe suprafaţa de încălzire

  • Capacitate 1,25 l

    Carafă din sticlă pentru cafea cu o capacitate de 1,25 l

  • 2 funcţii: cană sau carafă

    Bucură-te de o cafea proaspătă și aromată in fiecare dimineață direct în cana ta preferată.

  • Oprire automată

    Păstrează cafeaua caldă timp de 30 de minute, apoi se opreşte automat

Caracteristici
Număr de cești 1-10  
Cantitate maximă de cafea 1,25  L
Material carafă Sticlă  
Indicator pentru nivelul apei Fereastră de vizualizare  
Suport rotativ pentru filtru    
Suport detașabil pentru filtru    
Picurarea cafelei Sistem antipicurare  
Comutator pornire/oprire Luminat  
Funcție de menținere la cald    
Oprire automată    
Filtru permanent DA  

Întrebări frecvente
Nu puneţi niciodată cana sau vasul izolat în cuptorul cu microunde, în maşina de spălat vase sau pe o plită.
Puteţi utiliza un filtru de hârtie sau un filtru permanent (din nailon sau metal). Aceste două tipuri de filtre se vând în magazine.
Puneţi în funcţiune aparatul de cafea cu filtru pentru prima dată fără cafea şi cu echivalentul a o cană de apă pentru a-l clăti.
Plita are rolul de a menţine cafeaua la temperatura necesară atât timp cât aparatul de cafea este pornit. Această funcţie este disponibilă numai la aparatele prevăzute cu recipient din sticlă.
În funcţie de model, îl puteţi cumpăra de la un centru de service agreat sau din Magazinul de accesorii de pe site.
Utilizaţi kitul de î,ndepărtare a calcarului sau puţin oţet alb:

1. utilizaţi puţină soluţie detartrantă diluată î,n jumătate de litru de apă sau 25 cl de oţet alb î,n jumătate de litru de apă,

2. turnaţi soluţia î,n rezervorul de apă (fără cafea),


3. porniţi ciclul (fără cafea). După 2 minute, opriţi ciclul manual. Lăsaţi aparatul de cafea oprit timp de o oră,


4. reporniţi aparatul de cafea pentru a termina ciclul,


5. pentru a clăti aparatul, efectuaţi 2 cicluri de preparare a cafelei folosind doar apă.


Repetaţi î,ntreaga operaţiune de î,ndepărtare a calcarului, dacă este necesar (1-5).
Frecvenţa îndepărtării calcarului din aparatul de cafea depinde de duritatea apei şi de cât de des utilizaţi aparatul de cafea. Următoarele semne indică depuneri de calcar: ciclul de preparare a cafelei durează mai mult, aparatul produce mult abur, face mai mult zgomot la finalul ciclului sau se opreşte în timpul utilizării. Aceasta înseamnă că în aparatul de cafea există depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din aparatul de cafea o dată la fiecare 20-40 de cicluri sau o dată pe lună, în funcţie de duritatea apei.
Carafele izolate nu trebuie să fie niciodată introduse în mașina de spălat vase.
Clătiți carafa izolată din plastic în apă caldă imediat după utilizare.
Nu curățați niciodată carafa cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui alt obiect, deoarece acest lucru poate conduce la apariția unor crăpături și, în cele din urmă, la spargerea sticlei. Carafele izolate din inox șlefuit pot fi curățate cu ușurință cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui obiect similar, chiar și în interior.
Vasul de cafea din sticlă și recipientul filtrului trebuie să fie spălate pe raftul de sus al mașinii de spălat.
Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
• Cantitatea de cafea măcinată este prea mare. Recomandăm utilizarea unei măsuri de cafea (7 grame) la o cană.
• Cafeaua măcinată este prea fină (cafea măcinată de tip „espresso”).
• Dacă utilizați un filtru permanent, nu mai este nevoie de un filtru de hârtie.
• Anumite tipuri de filtre de hârtie (pentru a prepara cafea tare) pot prelungi timpul de trecere a apei prin filtru și, eventual, pot cauza revărsarea apei.
Aparatul de cafea are depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din el.
În cazul unei întreruperi de curent, poate fi necesar să apăsaţi din nou butonul pornit/oprit.
La modelele cu temporizator, trebuie programat ceasul.
Curățați supapa anti-picurare a filtrului în apă, activându-o manual.
Acest lucru depinde în totalitate de gust: puteţi cumpăra din supermarketuri cafea premăcinată pentru filtre de cafea, având o varietate de tării şi arome, puteţi să măcinaţi dumneavoastră boabele de cafea sau puteţi cumpăra boabe de la un magazin de cafea şi să solicitaţi să fie măcinate la consistenţă pentru filtru.
Păstraţi întotdeauna cafeaua măcinată într-un recipient etanş sau sigilaţi pachetul cu un clips pentru pungi. Păstraţi recipientul în frigider pentru a păstra prospeţimea timp îndelungat.
Macinare medie spre fina (dar nu prea fina). Puteti cere de asemenea "macinare pentru espresso".
Se depune calcar pe circuitele interne, iar apa nu mai curge corespunzător, ci mult mai încet.
Garanția nu include defecțiunile cauzate de neîndepărtarea periodică a calcarului.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.